Produktsøgning

I Hindelooperdragten er der to stoffer, som falder i øjnene: chintzen, et bomuldsstof med malede blomster motiver, og det østasiatiske trykte bomuldsstof, et stof med et vævet ternmønster.
 I det 17. og 18.århundrede blev disse flotte stoffer ligesom kaffen bragt fra Indien til Amsterdam med VOC (Det hollandske østasiatiske kompagni.) Der købte folk fra Hindeloopen (et lille samfund i Frisland i det nordlige Holland) i stor stil ind med indtægterne fra deres indbringende Østersøhandel.

Hver farve i Hinderlooperstofferne fortæller sin egen historie. Således bliver den røde chintz med hvid baggrund brugt til den såkaldte ”bruidswentke”, brudedragten. De mørke-og lyseblå farver bruger man ved sørgelige lejligheder, mens det flerfarvede stof er til almen brug. Alle disse blomstrede stoffer bliver i Hindelooperdragten kombineret med ternede stoffer.


Hindelopia kollektionen er produceret til andet brug som for eksempel patchwork, tasker, puder og moderne mode. Men med inspiration fra de inspirerende dessiner fra Hindeloopen. Vi håber, at de lige som vi, vil være overrasket over de fantastiske muligheder, denne kollektion har.
 
 
Hindelopia 18 Fat quarters
Hindelopia Amelia Blue
Hindelopia Amelia Red
Hindelopia Amelia Yellow
Hindelopia Amelia Purple
Hindelopia Cathrine Blue
Hindelopia Leaves Blue
Hindelopia Leaves Red
Hindelopia Louise Red
Hindelopia Sabina Dark Blue
Hindelopia Main Red
Hindelopia Sanne Blue 110 cm
Hindelopia Sanne Rose 110 cm
Hindelopia Main Blue 110 cm
Hindelopia Sabina Red/White 110 cm
Hindelopia Stinne Red/White 110 cm
Hindelopia Stinne Dark Blue 110 cm
Hindelopia Stinne Yellow 110 cm
Hindelopia Stinne Light Blue 110 cm

Varekurv

Login

Kunde

Glemt adgangskode?Ny kunde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required
Interesser *